Jedino bolje od Black Friday-a je Cyber Monday!

Zdravo svima! Verujem da i vi, kao i mi, ovih dana često čujete (a verovatno sami i kažete) kako je zima stigla. Napolju je hladno, mokro, a uskoro će i sneg (nadamo se) . Ne znamo za vas, ali znate onaj osećaj kada su vam noge mokre, pa vam je hladno, nervozni ste, i jedva čekate da dođete kući i da se izujete? Verujem da je svako od nas prošao kroz to, i ne bi se više vraćao. Ovih dana smo posebnu pažnju usmerili ka tome da se takve situacije više ne dešavaju, i pripremili za vas mnogobrojne modele iz Adidas Terrex kolekcije cipela i patika. Kada kažemo “mnogobrojne modele”, mislimo na svih 20, koliko smo izbrojali, a znamo da brojimo. U radnji sa tradicijom dugom preko 20 godina, uvek se trudimo i znamo da prepoznamo prave potrebe u pravo vreme. Za promenu, nešto izuzetnog kvaliteta, a modernog dizajna i za nas, muškarce. Naša prvobitna misao kada smo ugledali cipele bila je da su atraktivne, i boje su nam se odmah svidele.

 

Performanse kod pojedinih modela znaju da variraju, ali nesumnjivo je da postoji izbor za svačiji ukus. I vizuelni, i finansijski - posebno uz pogodnosti Cyber Monday-a i ponude, sa popustima od 25%, koju smo spremili za vas u As Sportu.

Na prvom mestu izdvajamo materijal, u pitanju je tekstil i sintetika sa "Gore - Tex" membranom koja pruža toplotnu izolaciju, štiti stopalo od vlage i omogućava odličan protok vazduha za ventilaciju. To je porozni materijal koji molekulima vode ne dozvoljava da prođu, dok puštaju vazduh, u čemu i jeste njegova posebnost. Noge ostaju suve, i vi se osećate udobno i tokom ektremnih aktivnosti. Lagana i fleksibilna membrana, jedva ćete osetiti razliku između GORE-TEX® obuće i svakodnevne cipele.

Uložak je "Ortholite", a njegove prednosti su:

  • izuzetna mekoća, koja pruža odličnu udobnost svaki put kada obujete obuću,
  • omogućava cirkulaciju vazduha,
  • ima takvu ćelijsku strukturu koja pruža dobar sistem za odvajanje vlage od stopala.

 

Srednji đon je “adiPRENE”, tehnologija koju je razvila Adidas kompanija. Njegova namena je da apsorbuje udare o tlo i pruža osećaj mekoće. Najveći nivo zaštite je lociran na peti, a iz Adidasa tvrde da može da asporbuje udar čak 5 puta veći od mase tela.

 

Poseban ponos Terrex cipela i patika jeste gazeći deo đona: "TRAXION™" guma visoke otpornosti na habanje. Malo je poznato da je ova tehnologoija prvobitno bila namenjena za fudbal, međutim, sa svim svojim prednostima, ova guma je idealna za bilo koje spoljašnje aktivnosti zato što pruža maksimalni opseg u svim pravcima bez prekomernog pritiska na stopalo.

 

Ono što nam se lično dopada, a ne odnosi se na tehnologije, je patent za brzo vezivanje pertli. Kakvo olakšanje, kako smo ranije živeli bez toga? I ne samo bez patenta, već uopšte bez ovih patika!?

 

Iako su mnogi mislili da Adidas nema značajnog udela u obući za spoljašnje aktivnosti, Terrex je uspeo da se probije na tržištu, i to u planinarenju.  Dovoljan znak za naše kupce da se radi o stabilnim i dugotrajnim modelima. Nosite ih svakodnevno,  u svim vremenskim prilikama, i ne brinite, njihov moćni dizajn veoma dobro prija i ženskom oku.

 

Ukoliko želite lepu i udobnu obuću, koja će izgledati dobro u šetnji gradom ili planinom, onda su Adidas Terrex pravi izbor za vas. Iskoristite Cyber Monday popuste, kliknite na assport.rs/cyber-monday i poručite vaše cipele danas!